Zaterdag chauffeur bestelauto

Zaterdag chauffeur bestelauto (B)

Houten, parttime
Spreekt de functie je aan en herken jij jezelf in het profiel, dan nodigen we je uit om te reageren door je CV en motivatie te mailen naar werken@janderijk.com

zaterdag chauffeur bestelauto (rijbewijs B)

Omega Logistics te Houten is een snel groeiend logistiek bedrijf dat zich richt op logistiek in de breedste zin van het woord. Wij bieden onze klanten o.a. logistieke consultancy, warehousing, (inter)nationale lijndiensten, fijndistributie, overnight- en innightdiensten aan.

We zijn in een korte tijd uitgegroeid tot een volwaardig logistiek partner met een landelijk dekkend netwerk op het gebied van vervoer en opslag van onder andere farmaceutische producten, waarin we een belangrijke maatschappelijke functie hebben en waarde voor onze klanten creëren en toevoegen.

Wat houdt de functie in?

Tijdens je functie chauffeur zal je medicijnen gaan bezorgen bij de patiënt thuis en aan apotheken en ziekenhuizen. Je zal gaan rijden in een grote bestelbus. Voordat je begint met het rijden van je route, dienen eerst de zendingen uit gesorteerd te worden op route en klant. De werkzaamheden die je gaat verrichten zullen tussen 08:00 – 18:00 uur plaatsvinden.

Wat vragen we van je?

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze collega met een hands-on mentaliteit die op zaterdag voor ons zou willen komen werken. Je hebt een proactieve en zelfstandige werkhouding en je kan goed samenwerken. Daarnaast ben je in het bezit van een geldig rijbewijs B. Verder vragen we van je:

Verder beschik je over:

  • Geldig rijbewijs B;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je herkent jezelf in de competenties: overtuigingskracht, klantgericht en samenwerkingsgerichtheid;
  • Geen 9-5 mentaliteit;
  • Woonachtig in de regio Houten (+/- 20 km).

Wat bieden wij je?

Wij bieden je een uitdagende, afwisselende en veelzijdige logistieke functie. Je zal deel uitmaken van een enthousiast en professioneel team in een informeel werkklimaat. Samen zullen we aan de grond staan van een succesvol en sterk groeiend bedrijf. We bieden marktconforme arbeidsvoorwaarde.

Interesse?

Spreekt de functie je aan en herken jij jezelf in het profiel, dan nodigen we je uit om te reageren door je CV en motivatie te mailen naar werken@janderijk.com.