Transportplanner (avond)

Houten, fulltime avond (ca. 40 uur per week)
Spreekt de functie je aan en herken jij jezelf in het profiel, dan nodigen we je uit om te reageren door je CV en motivatie te mailen naar info@omegalogistics.nl

Transportplanner

Omega Logistics te Houten is een snel groeiend logistiek bedrijf dat zich richt op logistiek in de breedste zin van het woord. Wij bieden onze klanten o.a. logistieke consultancy, warehousing, (inter)nationale lijndiensten, fijndistributie, overnight- en innightdiensten aan.

We zijn in een korte tijd uitgegroeid tot een volwaardig logistiek partner met een landelijk dekkend netwerk op het gebied van vervoer en opslag van onder andere farmaceutische producten, waarin we een belangrijke maatschappelijke functie hebben en waarde voor onze klanten creëren en toevoegen.

Wat houdt de functie in?

In deze afwisselende functie ben je verantwoordelijk voor de overnight planning van zendingen. Je zal verder een ondersteunende rol gaan vervullen op de afdeling planning. Je zal helpen met het aansturen van de chauffeurs en subcontractors en zorg dragen voor een veilige werkomgeving voor de chauffeurs en zorgen dat de werklast gelijkmatig wordt verdeeld. Je hebt contact met leveranciers, chauffeurs en klanten.

Verder zal je verantwoordelijk zijn voor:

  • Een goed georganiseerde en schone werkvloer;
  • Het leveren van een hoogstaande kwaliteit en optimale klanttevredenheid.

Wat vragen we van je?

Je bent flexibel inzetbaar en je hebt geen 9-5 mentaliteit. Je bent ondernemend, zelfstandig en commercieel ingesteld. Daarnaast ben je communicatief sterk en heb je de ambitie om door te groeien naar een leidinggevende positie.

Verder beschik je over:

  • Zeer goede topografische kennis;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Zeer goede kennis van MS Office;
  • Kennis van TMS systemen;
  • Kennis van PTV smarttour (pré).

Wat bieden wij je?

Wij bieden je een uitdagende, afwisselende en veelzijdige logistieke functie. Je zal deel uitmaken van een enthousiast en professioneel team in een informeel werkklimaat. Samen zullen we aan de grond staan van een succesvol en sterk groeiend bedrijf. We bieden marktconforme arbeidsvoorwaarde.

Interesse?

Spreekt de functie je aan en herken jij jezelf in het profiel, dan nodigen we je uit om te reageren door je CV en motivatie te mailen naar info@omegalogistics.nl.