Proces coördinator nacht – Houten

Proces coördinator nacht

Houten, fulltime (ca. 40 uur per week)
Spreekt de functie je aan en herken jij jezelf in het profiel, dan nodigen we je uit om te reageren door je CV en motivatie te mailen naar hr@janderijk.com

Proces coördinator nacht

Omega Logistics te Houten is een snel groeiend logistiek bedrijf dat zich richt op logistiek in de breedste zin van het woord. Wij bieden onze klanten o.a. logistieke consultancy, warehousing, (inter)nationale lijndiensten, fijndistributie, overnight- en innightdiensten aan.

We zijn in een korte tijd uitgegroeid tot een volwaardig logistiek partner met een landelijk dekkend netwerk op het gebied van vervoer en opslag van onder andere farmaceutische producten, waarin we een belangrijke maatschappelijke functie hebben en waarde voor onze klanten creëren en toevoegen.

Wat houdt de functie in?

Als proces coördinator nacht zal je de sorteerders, chauffeurs en senior chauffeurs direct aansturen in het warehouse. Je zal zorgdragen voor een veilige werkomgeving voor betrokken medewerkers en ervoor zorgen dat de werklast gelijkmatig wordt verdeeld. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een goed georganiseerd (sorteer)proces en een schone werkvloer/loods en zorg je voor een hoogstaande kwaliteit en optimale klanttevredenheid.

Verder zal je verantwoordelijk zijn voor:

 • Het bewaken en bijsturen van de inkomende en uitgaande goederenstromen;
 • Het coördineren van het interne proces;
 • Het rapporteren van afwijkingen en het zorgen voor een optimale uitleveringsgraad;
 • Er zorg voor dragen dat de chauffeurs volgens standaardwerkwijzen en vastgestelde procedures te werk gaan, zodat de goederen tijdig, compleet en schadevrij bij de ontvangers worden afgeleverd.
 • Aandragen van verbetervoorstellen op het gebied van proces, kosten en kwaliteit;
 • Je bent de schakel tussen de planning en het warehouse.

Wat vragen we van je?

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze collega met een hands-on mentaliteit die fulltime (+/- 40 uur) voor ons zou willen komen werken. Je hebt een proactieve en zelfstandige werkhouding en je kan goed samenwerken.

Verder beschik je over:

 • MHBO niveau, richting transport & logistiek;
 • Leidinggevende capaciteiten;
 • Woonachtig in regio Houten (+/- 20 km);
 • Communicatief sterk;
 • Kennis van vervoer en overslag van o.a. farmaceutische producten (GDP);
 • Je herkent jezelf in de competenties: flexibel, stressbestendig, overtuigingskracht, klantgericht en samenwerkingsgerichtheid;

Wat bieden wij je?

Wij bieden je een uitdagende, afwisselende en veelzijdige, logistieke functie. Je zal deel uitmaken van een enthousiast en professioneel team in een informeel werkklimaat. Samen zullen we aan de basis staan van een succesvol en sterk groeiend bedrijf. We bieden marktconforme arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid je verder te ontwikkelen.

Interesse?

Spreekt de functie je aan en herken jij jezelf in het profiel, dan nodigen we je uit om te reageren door je CV en motivatie te mailen naar werken@janderijk.com.