Oproep chauffeur (B)

Houten, oproepbasis

Kom jij ons team versterken?

Oproep chauffeur (rijbewijs B)

Omega Logistics, onderdeel van de Jan de Rijk Groep, is een snel groeiend logistiek bedrijf dat zich richt op logistiek in de breedste zin van het woord. Wij bieden onze klanten o.a. logistieke consultancy, warehousing, (inter)nationale lijndiensten, fijndistributie, overnight- en innightdiensten aan.

We zijn in een korte tijd uitgegroeid tot een volwaardig logistiek partner met een landelijk dekkend netwerk op het gebied van vervoer en opslag van onder andere farmaceutische producten, waarin we een belangrijke maatschappelijke functie hebben en waarde voor onze klanten creëren en toevoegen.

Wat houdt de functie in?

Tijdens je functie oproep chauffeur zal je verschillende routes rijden door heel Nederland. Voordat je begint met het rijden van je route, dienen eerst de zendingen uit gesorteerd te worden op route en klant. De werkzaamheden die je gaat verrichten zullen voornamelijk in de avond plaatsvinden.

Wat vragen we van je?

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze collega met een hands-on mentaliteit die op oproepbasis voor ons zou willen komen werken. Je hebt een proactieve en zelfstandige werkhouding en je kan goed samenwerken.

Verder beschik je over:

  • Geldig rijbewijs B;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Woonachtig in Houten (+/- 20 km);
  • Geen 9-5 mentaliteit.

Wat bieden wij je?

Wij bieden je een uitdagende, afwisselende en veelzijdige logistieke functie. Je zal deel uitmaken van een enthousiast en professioneel team in een informeel werkklimaat. Samen zullen we aan de grond staan van een succesvol en sterk groeiend bedrijf. We bieden marktconforme arbeidsvoorwaarde.

Interesse?

Spreekt de functie je aan en herken jij jezelf in het profiel, dan nodigen we je uit om te reageren door je CV en motivatie te mailen naar werken@janderijk.com.