Oproep chauffeur bestelauto (B)

Zwolle
Kom jij ons team in Zwolle versterken?

Oproep Chauffeur bestelauto (B)

Omega Logistics, onderdeel van de Jan de Rijk groep, is een snel groeiend logistiek bedrijf dat zich richt op logistiek in de breedste zin van het woord. Wij bieden onze klanten o.a. logistieke consultancy, warehousing, (inter)nationale lijndiensten, fijndistributie, overnight- en innightdiensten aan.

We zijn in een korte tijd uitgegroeid tot een volwaardig logistiek partner met een landelijk dekkend netwerk op het gebied van vervoer en opslag van onder andere farmaceutische producten, waarin we een belangrijke maatschappelijke functie hebben en waarde voor onze klanten creëren en toevoegen.

Wat houdt de functie in?

Tijdens je functie oproep chauffeur zal je verschillende routes rijden. Je zal onder andere gaan rijden in een bestelauto. Voordat je begint met het rijden van je route, dienen eerst de zendingen uit gesorteerd te worden op route en klant. De werkzaamheden die je gaat verrichten zullen overdag en in de avond plaatsvinden.

Wat vragen we van je?

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze collega met een hands-on mentaliteit die op oproepbasis voor ons zou willen komen werken. Je hebt een proactieve en zelfstandige werkhouding en je kan goed samenwerken. Daarnaast ben je in het bezit van een geldig rijbewijs B.

Verder beschik je over:

  • Uitstekende kennis van het Nederlandse wegennet;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Geen 9-5 mentaliteit;
  • Woonachtig in regio Zwolle (+/- 20 km);
  • Ervaring in een grote bus is een pré;
  • Studenten, vutters en 65+ zijn van harte welkom.

Wat bieden wij je?

Wij bieden je een uitdagende, afwisselende en veelzijdige logistieke functie. Je zal deel uitmaken van een enthousiast en professioneel team in een informeel werkklimaat. Samen zullen we aan de grond staan van een succesvol en sterk groeiend bedrijf. We bieden marktconforme arbeidsvoorwaarde.

Interesse?

Spreekt de functie je aan en herken jij jezelf in het profiel, dan nodigen we je uit om te reageren door je CV en motivatie te mailen naar werken@janderijk.com.