Supervisor Crossdock

Omega Logistics te Houten is een snel groeiend logistiek bedrijf dat zich richt op logistiek in de breedste zin van het woord. Wij bieden onze klanten o.a. logistieke consultancy, warehousing, (inter)nationale lijndiensten, fijndistributie, overnight- en innightdiensten aan.

We zijn in een korte tijd uitgegroeid tot een volwaardig logistiek partner met een landelijk dekkend netwerk op het gebied van vervoer en opslag van onder andere farmaceutische producten, waarin we een belangrijke maatschappelijke functie hebben en waarde voor onze klanten creëren en toevoegen.

Supervisor Crossdock

Houten, fulltime (ca. 40 uur per week)
Spreekt de functie je aan en herken jij jezelf in het profiel, dan nodigen we je uit om te reageren door je CV en motivatie te mailen naar info@omegalogistics.nl

Wat houdt de functie in?

Tijdens je fulltime functie zal je sorteerkrachten, chauffeurs en de senior chauffeurs direct aansturen. Je zal zorg dragen voor een efficiënte crossdock operatie tegen de gestelde performance- en kwaliteitseisen.

Verder ben je verantwoordelijk voor:

  • Het bewaken en bijsturen van de aankomende, interne en uitgaande fysieke goederenstromen;
  • Het bewaken en bijsturen van de interne sorteertijd en kwaliteit
  • Het rapporteren van afwijkingen;
  • Er zorg voor dragen dat de chauffeurs volgens standaard werkwijzen en vastgestelde procedures werken, zodat de goederen tijdig, compleet en schadevrij bij de ontvanger worden afgeleverd.

In deze afwisselende functie ben je eindverantwoordelijk voor de crossdock operatie in Houten.
De werkzaamheden vinden plaatsen tussen 22:00 en 07:00 uur.

Wat vragen we van je?

Wij zijn op zoek ambitieuze collega met een hands-on mentaliteit. Je hebt een proactieve en zelfstandige werkhouding en je kan goed samenwerken.

Verder beschik je over:

  • Communicatief sterk, in woord en geschrift;
  • Leidinggevende capaciteiten

Wat bieden wij je?

Wij bieden je een uitdagende, afwisselende en veelzijdige logistieke functie. Je zal deel uit gaan maken van een enthousiast en professioneel team in een informeel werkklimaat. Samen zullen we aan de grond staan van een succesvol en sterk groeiend bedrijf. Je krijgt bij ons de ruimte om je verder te ontwikkelen en om op termijn door te groeien. Daarnaast bieden wij markconforme arbeidsvoorwaarde.

Interesse?

Spreekt de functie je aan en herken jij jezelf in het profiel, dan nodigen we je uit om te reageren door je CV en motivatie te mailen naar info@omegalogistics.nl.