Nacht Coördinator

Omega Logistics is een snel groeiend logistiek bedrijf dat zich richt op logistiek in de breedste zin van het woord. Wij bieden onze klanten o.a. logistieke consultancy, warehousing, (inter)nationale lijndiensten, fijndistributie, overnight- en innightdiensten aan. We zijn in een korte tijd uitgegroeid tot een volwaardig logistiek partner met een landelijk dekkend netwerk op het gebied van vervoer en opslag van onder andere farmaceutische producten, waarin we een belangrijke maatschappelijke functie hebben en waarde voor onze klanten creëren en toevoegen.

Wat houdt de functie in?

Als Nacht Coördinator zal je de chauffeurs direct aansturen. Je zal zorg dragen voor een veilige werkomgeving en ervoor zorgen dat de werklast gelijkmatig verdeeld wordt. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een goed georganiseerde en schone werkvloer/loods.

Ook heb je de volgende taken en verantwoordelijkheden:

 • Het bewaken en bijsturen van de aankomende, interne en uitgaande goederenstromen;
 • Het rapporteren van afwijkingen en het zorgen voor een optimale uitleveringsgraad;
 • Er zorg voor dragen dat de chauffeurs volgens standaardwerkwijzen en vastgestelde procedures werken, zodat de goederen tijdig, compleet en schadevrij bij de ontvanger worden afgeleverd.

De werkdagen zijn maandag tot en met vrijdag van 22u tot 07u.

Wat vragen we van je?

Wij zijn op zoek ambitieuze collega met een hands-on mentaliteit. Je hebt een proactieve en zelfstandige werkhouding en je kan goed samenwerken. Daarnaast beschik je over een MBO diploma, richting logistiek. Het hebben van kennis van vervoer en overslag van farmaceutische producten (GDP) is een pré. Verder beschik je over

  • Leidinggevende capaciteiten;
  • Zeer goede topografische kennis;
  • Communicatief sterk, in woord en geschrift;
  • Zeer goede kennis van MS Office..

Wat bieden wij je?

Wij bieden je een uitdagende, afwisselende en veelzijdige logistieke functie. Je zal deel uit gaan maken van een enthousiast en professioneel team in een informeel werkklimaat. Samen zullen we aan de grond staan van een succesvol en sterk groeiend bedrijf. Je krijgt bij ons de ruimte om je verder te ontwikkelen en om op termijn door te groeien. Daarnaast bieden wij markconforme arbeidsvoorwaarde.

Interesse?

Spreekt de functie je aan en herken jij jezelf in het profiel, dan nodigen we je uit om te reageren door je CV en motivatie te mailen naar werken@janderijk.com