Chauffeur bestelauto

Chauffeur bestelauto (B)

Houten, fulltime (ca. 40 uur per week)
Spreekt de functie je aan en herken jij jezelf in het profiel, dan nodigen we je uit om te reageren door je CV en motivatie te mailen naar info@omegalogistics.nl

Fulltime chauffeur bestelauto (rijbewijs B)

Omega Logistics te Houten is een snel groeiend logistiek bedrijf dat zich richt op logistiek in de breedste zin van het woord. Wij bieden onze klanten o.a. logistieke consultancy, warehousing, (inter)nationale lijndiensten, fijndistributie, overnight- en innightdiensten aan.

We zijn in een korte tijd uitgegroeid tot een volwaardig logistiek partner met een landelijk dekkend netwerk op het gebied van vervoer en opslag van onder andere farmaceutische producten, waarin we een belangrijke maatschappelijke functie hebben en waarde voor onze klanten creëren en toevoegen.

Wat houdt de functie in?

Voor een klant rijden wij iedere dag meerdere distributieroutes met verlengde bestelauto’s. Voordat je begint met het rijden van je route, dienen eerst de zendingen uit gesorteerd te worden op route en klant.

Wat vragen we van je?

Je bent woonachtig in de omgeving van Houten (+/- 20 km) en je hebt affiniteit met werken in de nacht. Daarnaast heb je aantoonbare ervaring en een uitstekende kennis van het Nederlandse wegennet. Je bent flexibel, stressbestendig en beschik je over een hands-on mentaliteit.

Verder beschik je over:

  • Geldig rijbewijs B;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je herkent jezelf in de competenties: overtuigingskracht, klantgericht en samenwerkingsgerichtheid;
  • Geen 9-5 mentaliteit;

Wat bieden wij je?

Wij bieden je een uitdagende, afwisselende en veelzijdige logistieke functie. Je zal deel uitmaken van een enthousiast en professioneel team in een informeel werkklimaat. Samen zullen we aan de grond staan van een succesvol en sterk groeiend bedrijf. We bieden marktconforme arbeidsvoorwaarde.

Interesse?

Spreekt de functie je aan en herken jij jezelf in het profiel, dan nodigen we je uit om te reageren door je CV en motivatie te mailen naar werken@janderijk.com.