Business Analist – Houten

Business Analist

Houten, fulltime (ca. 40 uur per week)
Kom jij ons team versterken?

Business Analist

Omega Logistics te Houten is een snel groeiend logistiek bedrijf dat zich richt op logistiek in de breedste zin van het woord. Wij bieden onze klanten o.a. logistieke consultancy, warehousing, (inter)nationale lijndiensten, fijndistributie, overnight- en innightdiensten aan.

We zijn in een korte tijd uitgegroeid tot een volwaardig logistiek partner met een landelijk dekkend netwerk op het gebied van vervoer en opslag van onder andere farmaceutische producten, waarin we een belangrijke maatschappelijke functie hebben en waarde voor onze klanten creëren en toevoegen.

Wat houdt de functie in?

Als Business Analist help je de organisatie op weg met jouw inhoudelijke kennis van zowel bedrijfsprocessen als IT en lever je zo een impactvolle bijdrage aan verbetering van onze dienstverlening.

Je zal verantwoordelijk zijn voor het beheer en continue verbeteren van operationele processen. Je zal verbetervoorstellen/proces optimalisaties initiëren, uitwerken en implementeren. Daarnaast zal je de salesafdeling ondersteunen en deelnemen aan projecten ten behoeve van de implementatie van nieuwe klanten. Verder zal je:

  • Interne bedrijfsprocessen en bedrijfsprocessen van klanten inventariseren en analyseren;

 

  • Margecalculaties en kostprijsanalyses maken;

 

  • Strategische planningen t.b.v. inkoop opstellen;

 

  • IT-implementatie ondersteunen;

 

  • De brug tussen commercie en de klant zijn.

Wat vragen we van je?

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze collega met een hands-on mentaliteit die voor ons zou willen komen werken. Je hebt een proactieve en zelfstandige werkhouding en je kan goed samenwerken. Het hebben van kennis van vervoer en overslag van farmaceutische producten (GDP) is een pré. Verder beschik je over:

Verder beschik je over:

   • Minimaal een afgeronde HBO opleiding;
   • Aantoonbare affiniteit met het analyseren van processen en business cases;
   • Ervaring met het inrichten van IT systemen is een pré;
   • Goede communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse als Engelse taal;
   • Geen 9-5 mentaliteit.

Wat bieden wij je?

Wij bieden je een uitdagende, afwisselende en veelzijdige functie. Je zal deel uit gaan maken van een enthousiast en professioneel team in een informeel werkklimaat. Samen zullen we aan de grond staan van een succesvol en sterk groeiend bedrijf. Je krijgt bij ons de ruimte om je verder te ontwikkelen en om op termijn door te groeien. Daarnaast bieden wij markconforme arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Spreekt de functie je aan en herken jij jezelf in het profiel, dan nodigen we je uit om te reageren door je CV en motivatie te mailen naar werken@janderijk.com.