Voorman nacht – Houten

Voorman nacht

Houten, fulltime (ca. 40 uur per week)
Spreekt de functie je aan en herken jij jezelf in het profiel, dan nodigen we je uit om te reageren door je CV en motivatie te mailen naar werken@janderijk.com

Voorman nacht

Omega Logistics te Houten is een snel groeiend logistiek bedrijf dat zich richt op logistiek in de breedste zin van het woord. Wij bieden onze klanten o.a. logistieke consultancy, warehousing, (inter)nationale lijndiensten, fijndistributie, overnight- en innightdiensten aan.

We zijn in een korte tijd uitgegroeid tot een volwaardig logistiek partner met een landelijk dekkend netwerk op het gebied van vervoer en opslag van onder andere farmaceutische producten, waarin we een belangrijke maatschappelijke functie hebben en waarde voor onze klanten creëren en toevoegen.

Wat houdt de functie in?

Als voorman zal je de chauffeurs aansturen. Je zal zorg dragen voor een veilige werkomgeving voor de chauffeurs en zorgen dat de werklast gelijkmatig wordt verdeeld. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een goede georganiseerde en schone werkvloer/loods en zorg je voor een hoogstaande kwaliteit en optimale klanttevredenheid. Verder zal je verantwoordelijk zijn voor:

 • Het bewaken en bijsturen van de aankomende, interne en uitgaande goederenstromen;
 • Het rapporteren van afwijkingen en het zorgen voor een optimale uitleveringsgraad;
 • Er zorg voor dragen dat de chauffeurs volgens standaardwerkwijzen en vastgestelde procedures te werk gaan, zodat de goederen tijdig, compleet en schadevrij bij de ontvangers worden afgeleverd.

In deze afwisselende functie ben je medeverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. De werkzaamheden vinden plaatsen tussen 21:00 en 06:00 uur.

Wat vragen we van je?

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze collega met een hands-on mentaliteit die fulltime (+/- 40 uur) voor ons zou willen komen werken. Je hebt een proactieve en zelfstandige werkhouding en je kan goed samenwerken.

Verder:

 • MBO diploma, richting logistiek;
 • Leidinggevende capaciteiten
 • Communicatief sterk;
 • Zeer goede topografische kennis;
 • Kennis van vervoer en overslag van o.a. farmaceutische producten (GDP)
 • Je herkent jezelf in de competenties: stressbestendig, overtuigingskracht, klantgericht en samenwerkingsgerichtheid;
 • Geldig rijbewijs B;</li?
 • Geen 9-5 mentaliteit;

Wat bieden wij je?

Wij bieden je een uitdagende, afwisselende en veelzijdige logistieke functie. Je zal deel uitmaken van een enthousiast en professioneel team in een informeel werkklimaat. Samen zullen we aan de grond staan van een succesvol en sterk groeiend bedrijf. We bieden marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Spreekt de functie je aan en herken jij jezelf in het profiel, dan nodigen we je uit om te reageren door je CV en motivatie te mailen naar werken@janderijk.com.