Onze visie & missie

Omega Logistics is een ambitieuze en gedreven onderneming. Wij hebben onze visie en missie opgesteld om te laten zien wat ons bestaansrecht is en wat we in de toekomst willen betekenen binnen de logistieke sector. Uiteraard staan onze klanten centraal binnen onze missie.

Onze visie

Het is onze ambitie om uit te groeien tot een volwaardig logistiek partner met een landelijk dekkend netwerk van transport en warehouse activiteiten. Als logistieke dienstverlener hebben wij hierin een maatschappelijke functie hebben. Wij voegen hiermee waarde toe voor u als klant. Omega Logistics is sterk innovatief gedreven en streeft naar een strategische relatie met onze klanten. Uiteindelijk zal onze klant ambassadeur van Omega Logistics worden.

Onze missie

Het doel van Omega Logistics is om de klanten volledig te ontzorgen. Het ontzorgen begint in het meedenken met de logistieke keuzes die u dagelijks moet maken. Daarom kiezen wij voor een persoonlijke benadering waarbij wij met u meedenken en u adviseren voor de beste logistieke oplossing. Omega Logistics is één partij voor al uw logistieke diensten. Als logistiek specialist willen wij het verlengstuk van uw onderneming zijn. Bent u benieuwd naar onze diensten? Bezoek deze pagina en neem vervolgens vrijblijvend contact met ons op!