Onze visie & missie

Omega Logistics is een ambitieuze en gedreven onderneming. We hebben onze visie en missie opgesteld om te laten zien wat ons bestaansrecht is en wat we in de toekomst willen betekenen binnen de logistieke sector. Uiteraard staan onze klanten centraal binnen onze missie.

Onze visie

Het is onze ambitie om uit te groeien tot een volwaardig logistiek partner met een landelijk dekkend netwerk van transport en warehouse activiteiten, waarin we als logistiek dienstverlener een belangrijke maatschappelijke functie hebben en waarde voor u als klant toevoegen. We zijn sterk innovatief gedreven en streven naar een strategische relatie met onze klanten waarin uiteindelijk onze klant ambassadeur van Omega Logistics zal worden.

Onze missie

Het is ons doel om onze klanten volledig te ontzorgen. Het ontzorgen begint in het meedenken met de logistieke keuzes die u dagelijks moet maken, daarom kiezen wij voor een persoonlijke benadering waarbij we met u meedenken en u adviseren voor de beste logistieke oplossing. Wij zijn één partij voor al uw logistieke diensten. Als logistiek specialist willen wij het verlengstuk van uw onderneming zijn.