Over ons

Met onze ervaring in de transportsector zijn we tot de conclusie gekomen dat logistieke dienstverlening beter kan. We willen een verschil maken door het leveren van hoogwaardige kwaliteit en maatwerkoplossingen, met die visie is Omega Logistics begin 2011 opgericht.

In korte tijd heeft Omega Logistics zich ontwikkeld tot een dienstverlener op het gebied van hoogwaardige transportdiensten, met specialisatie in de zorglogistiek. Omega Logistics staat garant voor ondernemerschap, kwaliteit, vakmanschap, innovatieve ideeën en veel enthousiasme op het gebied van transport en logistiek.

We bieden onze klanten kwaliteit, flexibiliteit, een hoge leverbetrouwbaarheid en oplossingen voor vervoer en opslag van onder andere tijdkritische en hoogwaardige producten. Omega Logistics is de ketenregisseur die beschikt over een groot netwerk van samenwerkende logistieke bedrijven.

Daarnaast beschikken we over een eigen opslagruimte en een gevarieerd wagenpark van kleine bestelauto tot en met trekker-opleggercombinaties. Hierdoor zijn wij in staat onze klanten een totaal logistiek pakket aan te bieden. Omega Logistics staat voor korte communicatielijnen, geen bovenmatige doorberekening van te hoge overheadkosten en een snelle service waarin de klant altijd centraal staat. Vanuit onze locatie in Houten kan heel Nederland binnen twee uur bediend worden.

Het team van Omega Logistics bestaat uit gedreven en ervaren medewerkers die er op gericht zijn onze klanten te ontzorgen. Ons personeel is essentieel voor het leveren van goede kwaliteit aan onze klanten en worden daar dan ook op geselecteerd.

Onze medewerkers hebben allemaal een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) overlegd. Ze zijn bovendien in het bezit van de juiste diploma’s en certificaten en worden regelmatig bijgeschoold.

Kortom, wij ontzorgen uw logistiek!