Over Omega Logistics

Met onze ervaring in de transportsector zijn wij tot de conclusie gekomen dat de logistieke dienstverlening beter kan. Omega Logistics wil een verschil maken door het leveren van hoogwaardige kwaliteit en maatwerkoplossingen. Met deze visie is Omega Logistics begin 2011 opgericht.

In korte tijd heeft Omega Logistics zich ontwikkeld tot een dienstverlener op het gebied van hoogwaardige transportdiensten. Specialisatie van Omega Logistics is de zorglogistiek. Omega Logistics staat garant voor ondernemerschap, kwaliteit, vakmanschap, innovatieve ideeën en veel enthousiasme op het gebied van transport en logistiek.

Omega Logistics biedt haar klanten kwaliteit, flexibiliteit, een hoge leverbetrouwbaarheid en oplossingen voor vervoer en opslag van onder andere tijdkritische en hoogwaardige producten. Omega Logistics is de ketenregisseur die beschikt over een groot netwerk van samenwerkende logistieke bedrijven.

Daarnaast beschikken wij over een eigen opslagruimte en een gevarieerd wagenpark van kleine bestelauto tot en met trekker-opleggercombinaties. Hierdoor zijn wij in staat onze klanten een totaal logistiek pakket aan te bieden. Omega Logistics staat voor korte communicatielijnen, geen bovenmatige doorberekening van te hoge overheadkosten en een snelle service waarin de klant altijd centraal staat. Vanuit onze locatie in Houten kan heel Nederland binnen twee uur bediend worden.

Het team van Omega Logistics bestaat uit gedreven en ervaren medewerkers die er op gericht zijn onze klanten te ontzorgen. Ons personeel is essentieel voor het leveren van goede kwaliteit aan onze klanten en worden daar dan ook op geselecteerd.

Onze medewerkers hebben allemaal een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) overlegd. Ze zijn bovendien in het bezit van de juiste diploma’s en certificaten. Daarnaast worden ze regelmatig bijgeschoold.

Kortom, wij ontzorgen uw logistieke proces en verzorgen een passende logistieke oplossing!