Over Omega Logistics

Met onze ervaring in de transportsector zijn wij tot de conclusie gekomen dat de logistieke dienstverlening beter kan. Omega Logistics wil een verschil maken door het leveren van hoogwaardige kwaliteit en maatwerkoplossingen. Met deze visie is Omega Logistics begin 2011 opgericht.

In korte tijd heeft Omega Logistics zich ontwikkeld tot een dienstverlener op het gebied van hoogwaardige transportdiensten. Specialisatie van Omega Logistics is de zorglogistiek. Wij staan garant voor ondernemerschap, kwaliteit, vakmanschap, innovatieve ideeën en veel enthousiasme op het gebied van transport en logistiek.

Omega Logistics

Omega Logistics biedt haar klanten kwaliteit, flexibiliteit, een hoge leverbetrouwbaarheid en oplossingen voor vervoer en opslag van onder andere tijdkritische en hoogwaardige producten. Omega Logistics is de ketenregisseur die beschikt over een groot netwerk van samenwerkende logistieke bedrijven. Omega Logistics is onderdeel van Jan de Rijk Logistics.

Daarnaast beschikken wij over een eigen opslagruimte en een gevarieerd wagenpark van kleine bestelauto tot en met trekker-opleggercombinaties. Hierdoor zijn wij in staat onze klanten een totaal logistiek pakket te bieden. Wij staan voor korte communicatielijnen, geen bovenmatige doorberekening van te hoge overheadkosten en een snelle service. De klant staat bij ons altijd centraal! Binnen twee uur kunnen wij heel Nederland bedienen vanuit onze locatie in Houten.

Het team bestaat uit gedreven en ervaren medewerkers die er op gericht zijn onze klanten te ontzorgen. Ons personeel is essentieel voor het leveren van goede kwaliteit aan onze klanten en worden daar dan ook op geselecteerd.

Onze medewerkers hebben allemaal een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) overlegd. Ze zijn bovendien in het bezit van de juiste diploma’s en certificaten. Daarnaast worden ze regelmatig bijgeschoold.

Kortom, wij ontzorgen uw logistieke proces en verzorgen een passende logistieke oplossing!

Bent u benieuwd welke logistieke oplossing wij u kunnen bieden? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met één van onze experts. Wij staan voor u klaar!