Omega Logistics voor de zesde keer op rij ‘FD Gazelle’

Vorige week heeft het Financieel Dagblad gemeld dat Omega Logistics genomineerd is voor de FD Gazellen Award 2019. Inmiddels behoort Omega Logistics voor het zesde jaar op rij tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Wij vinden het geweldig nieuws dat we ook dit jaar weer FD Gazelle zijn. Het is een groot compliment aan het gehele team van Omega Logistics.

Bij het vervoeren van medische producten en hulpmiddelen is specifieke kennis en handelen vereist. Door jarenlange ervaring heeft Omega Logistics de noodzakelijke kennis opgedaan om met de hoogst mogelijke betrouwbaarheid temperatuur gecontroleerde (GDP) producten door heel Nederland te leveren aan apotheken, zorginstellingen én ook aan patiënten thuis. De service van Omega Logistics gaat dus over de drempel.

“Het is een groot compliment aan het gehele team van Omega Logistics”

Om ons klaar te maken voor de toekomst focussen we ons in 2019 op de implementatie van een nieuw TMS (Transport Management Systeem) en zijn we bezig met de ontwikkeling van een nieuwe logistieke locatie.

Sinds begin oktober beschikt Omega Logistics ook over een volledig dual-temp wagenpark. Door middel van een flexibele tussenwand is het mogelijk om twee compartimenten met verschillende temperatuurzones te creëren in de voertuigen. Naargelang de behoefte kunnen de compartimenten groter of kleiner gemaakt worden. Tevens kunnen zowel ambient producten (15-25 graden) als gekoelde producten (2-8 graden) tegelijk worden vervoerd.

Heeft u een vraag over dit onderwerp of wilt u meer weten?
Neem dan contact op met Maartje Furster, onze specialist in zorglogistiek.