Nieuwsbrief november 2016

 

Nieuwsbrief van Omega Logistics, 2 november 2016

Welkom bij de vernieuwde nieuwsbrief van Omega Logistics.

Beste lezer,

Welkom bij de vernieuwde nieuwsbrief van Omega Logistics. We hebben enige tijd niets van ons laten horen via dit medium. We hebben echter niet stilgezeten. Inmiddels hebben we onze website verder geprofessionaliseerd, hebben we een depot in Zwolle geopend en ons wagenpark is fors uitgebreid.

Een aantal opvallende nieuwsfeiten hebben we in deze nieuwsbrief verder uitgelicht. Naast de opening van onze vestiging in Zwolle was de contractverlenging met farmaceutische groothandel Pluripharm een fantastische prestatie van onze organisatie.

Ons nieuwe wagenpark beschikt over multi-temperatuur zones. Dit betekent dat wij nu zowel bestelauto’s als vrachtauto’s geïsoleerd hebben rijden die zendingen kunnen vervoeren tussen 2-8 graden en 15-25 graden.

Zeer recent nieuws is dat Omega Logistics voor de derde keer op rij genomineerd is als FD Gazelle en hiermee behoort tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Uiteraard zijn wij hier ontzettend trots op en willen onze klanten bedanken die het mede mogelijk hebben gemaakt om ieder jaar hard te kunnen blijven doorgroeien.

Veel leesplezier en wellicht tot snel.

Gerard van de Weert
Directeur Omega Logistics

Home Care Deliveries

Omega Logistics wil de komende jaren sterk groeien op het gebied van leveringen aan patiënten. Begin dit jaar heeft Omega Logistics hier een mooie stap in gezet door te starten met de werkzaamheden voor farmaceutisch producent. Dagelijks voorziet Omega Logistics patiënten van hun medicatie voor nierdialyse. Omega Logistics verzorgt deze zendingen door heel Nederland en conform de GDP condities. Voor het vervoer van medische producten is specifieke kennis en handelen vereist, de chauffeurs zijn dan ook speciaal getraind voor deze levering. Verder start Omega Logistics in november met een pilot voor een farmaceutische groothandel met het leveren van medicatie aan patiënten thuis. Hopelijk kunnen wij u in onze volgende nieuwsbrief meer vertellen over deze nieuwe dienst. Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Neem dan contact op met Gerard van de Weert.

Hercertificering GDP en ISO 9001

Vorig jaar heeft Omega Logistics als eerste logistieke dienstverlener het ISO 9001 certificaat behaald conform de nieuwe 9001:2015 normering. Begin september is er een audit uitgevoerd bij Omega Logistics door de certificerende instantie KIWA voor het behoud van de GDP en ISO 9001:2015 certificaten.

Jordi de Koning heeft in zijn rol als Responsible Person voor GDP de audit begeleid. Omega Logistics is in één keer met vlag en wimpel geslaagd, zonder enige opmerking. Omega Logistics streeft met behulp van deze certificering naar het leveren van consistente kwaliteit van onze diensten en continue verbetering binnen de organisatie.

SOS Kinderdorpen bedankt Omega Logistics

Omega Logistics heeft SOS Kinderdorpen geheel belangeloos ondersteund met de actie ‘aan de bakdag’. SOS Kinderdorpen wil met deze actie geld ophalen voor de basisschool Aboisso in Ivoorkust. Van dit geld zal er schoolmateriaal gekocht worden. Omega Logistics heeft de dozen, met de benodigdheden voor de bakdag, samengesteld en voor eigen kosten bezorgd bij 500 deelnemende BSO’s.

Nieuwe vestiging Zwolle

Onlangs heeft Omega Logistics een nieuwe vestiging in Zwolle geopend. Vanuit deze vestiging zal Omega Logistics zich o.a. gaan richten op bevoorrading van apotheken in het noorden en noordoosten van het land. De nieuwe vestiging beschikt over twee loadingdocks, 160m2 kantoorruimte en 1500m2 (verwarmde)crossdock ruimte. Er is 24/7 inpandig en uitpandig cameratoezicht en het pand beschikt over een toegangscontrolesysteem. Het pand zal begin 2017 bijgeschreven worden op ons ISO en GDP certificaat.

Het nieuwe pand is gelegen op beveiligd industrieterrein Hessenpoort aan de A28. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Gerard van de Weert