Maak kennis met onze nieuwe manager: Stephan

Hoe terecht gekomen bij Omega Logistics?

Na 6 jaar geleden afgestudeerd te zijn aan de Technische Universiteit Delft, ben ik via mijn afstudeeropdracht bij Schiphol Cargo begonnen aan mijn eerste baan bij Jan de Rijk Logistics. Ik stapte over van de klantenservice naar accountmanagement en verhuisde later ook naar het hoofdkantoor in Roosendaal. Ik heb gewerkt aan de bouw van het klantportaal  J-Connect en was het afgelopen jaar onderdeel van het management team van de business unit International Transport. Binnen het team gaf ik leiding aan 6 buitenlandse vestigingen en was ik verantwoordelijk voor het relatiebeheer van de luchtvrachtklanten van Jan de Rijk.

Sinds 1 november 2020 maakt ik fulltime onderdeel uit van het team van Omega Logistics.

Affiniteit met logistiek?

Zoals het wel vaker gaat in een loopbaan, kom je ergens terecht waar je nooit voor gestudeerd hebt. Logistiek is nooit mijn passie geweest maar is het zeker wel geworden in de afgelopen jaren. De mentaliteit en de afwisseling in de logistiek spreken mij heel erg aan, never a dull moment. Daarnaast hecht ik heel veel waarde aan de combinatie van IT, innovatie en logistiek, logistiek kan in mijn ogen niet zonder goede IT. Zowel voor intern gebruik als richting klanten, waar vooral transparantie van zeer grote waarde is.

Rol binnen Omega Logistics

Afgelopen tijd zijn er een aantal werknemers vertrokken bij Omega Logistics. Hierdoor is er een nieuwe organisatie structuur ontstaan, waarbij verschillende functies anders ingedeeld zijn. Mij is gevraagd om het team van Omega Logistics te versterken en samen met het bestaande team bouwen aan een nieuw Omega Logistics. Hierin gaan we ons focussen op het aanbrengen van structuur en processen stroomlijnen en optimaliseren, om vervolgens verder te kunnen doorgroeien. Daarnaast zal ik me gaan richten op het succesvol laten verlopen van operationele processen om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen, de klant en kwaliteit van onze services staan uiteraard voorop. Verder wil ik graag dat we doorontwikkelen in onze bestaande IT oplossingen en deze naar een nog veel hoger niveau brengen. Als laatste zal ik me bezig houden met het ontwikkelen van nieuwe concepten en aan de zijlijn met het proberen aan te trekken van nieuwe klanten.

Enthousiast geworden en wil je graag eens sparren met Stephan?
Stuur hem een mail of bel hem eens, vindt hij leuk 🙂 
Hij is te bereiken op mailadres s.pieters@janderijk.com of telefoonnummer +31 (0) 6 83 79 02 36