Maatwerk

Omega Logistics gaat verder dan het vervoeren van locatie A naar locatie B. Omega Logistics past haar diensten aan op uw bedrijfsvoering. Hierdoor zorgen wij voor toegevoegde waarde voor uw bedrijf. Door onze jarenlange ervaring in de logistieke sector zijn wij in staat om samen tot de beste logistieke oplossing te komen. Dit geldt voor zowel medische als niet medische klanten. Ontdek de mogelijkheden voor maatwerk transport bij Omega Logistics en neem gerust contact met ons op!

Wij bieden een antwoord op al uw maatwerk logistieke vraagstukken op het gebied van transport. Door uw processen over te dragen aan Omega Logistics, bespaart u op ruimte, tijd en geld. Zo verhoogt u uw marktpositie en bent en blijft u uw concurrenten een stap voor.

Het bestaansrecht van Omega Logistics is de kwaliteit die wij leveren. Er wordt altijd gestreefd naar een kwaliteitsdoelstelling van 100%, ongeacht welk product u aanbiedt. Ons team denkt graag met u mee en adviseert u voor de beste oplossing. De medewerkers van Omega Logistics kennen geen 9 tot 5 mentaliteit en hebben allemaal één hoofdprioriteit: het voor u als klant gemakkelijk maken!

Omega Logistics maatwerk

Naast transport kunt u ons onder andere benaderen voor:

  • Warehousing
  • Labeling
  • Ompakken/verpakken
  • Sorteren
  • Assembleren
  • Kwaliteitscontrole

Uw goederen zijn bij Omega Logistics in vellige handen. Ons terrein is afgesloten middels toegangsbeveiliging en onze locatie is 24 uur per dag beveiligd door middel van een alarm- en camerasysteem. Benieuwd naar de mogelijkheden voor maatwerk? Neem dan gerust contact met ons op! Omega Logistics zorgt voor u voor een passende oplossing.