Apotheekleveringen

Het op tijd hebben van bestelde medicijnen is essentieel voor het draaiend houden van een apotheek. Omega Logistics bevoorraad dagelijks apotheken door heel Nederland met medische producten en medicijnen van diverse farmaceutische groothandels. Ontdek de mogelijkheden voor transport naar apotheken: apotheekleveringen door Omega Logistics!

De benodigde medische producten worden door de apotheken besteld bij de groothandel. Vervolgens vervoeren wij de producten ’s nachts en ’s ochtends naar de apotheken. Omega Logistics bezorgt de zendingen in temperatuur gecontroleerde wagens. De medische producten en medicijnen kunnen vervoerd worden onder de volgende condities:

  • 15-25°C gecontroleerd transport
  • 2-8°C gecontroleerd transport
  • Standaard transport
Apotheekleveringen door Omega Logistics

Apotheekleveringen in de nacht: nachtleveringen door Omega Logistics

U heeft de mogelijkheid om uw apotheek ’s nachts te laten bevoorraden op een door u gewenste tijd. In de nacht zetten wij de medische goederen in de goederensluis van de apotheek. Deze sluis is bereikbaar middels een toegangscode die de apotheker verstrekt heeft aan Omega Logistics. Wij vervoeren de medische producten en medicijnen in speciale kratten. Daarnaast nemen onze chauffeurs de retourkratten direct weer mee. Ook andere werkzaamheden, zoals het bevoorraden van de robot in de apotheek, voeren onze chauffeurs uit. De opdrachtgever en de klanten worden daarnaast iedere ochtend op de hoogte gebracht van eventuele bijzonderheden die de chauffeurs hebben aangetroffen in de apotheek tijdens de nachtlevering.

Al het personeel is GDP (Good Distribution Practices) gecertificeerd. Dit houdt in dat zij getraind zijn in het leveren van zendingen aan de medische sector. Wij zijn compliant aan de laatste regelgeving en richtlijnen. Zo beschikt Omega Logistics over pharma gecertificeerde bedrijfswagens. Daarnaast is Omega Logistics GDP en ISO 9001:2015 gecertificeerd. Neem daarom vrijblijvend contact op met ons en ontdek de mogelijkheden voor apotheekleveringen. Omega Logistics helpt u graag verder en verzorgt uw logistieke oplossing!

Andere mogelijkheden

Omega Logistics biedt naast apotheekleveringen nog meer mogelijkheden voor transport van medicijnen. Bekijk hier de mogelijkheden voor patiëntleveringen, levering bij zorginstellingen en maatwerk.