Onze diensten

Benieuwd welke diensten Omega Logistics u kan bieden? Complete ontzorging van al uw logistieke activiteiten! Als ervaren transportpartner kunnen wij u altijd een geschikte oplossing bieden voor het vervoeren van uw producten. Ongeacht wat uw product is, wij vervoeren het voor u: of het nu gaat om een envelop, een doos of één of meerdere pallets. Omega Logistics verzorgt voor u de logistieke oplossing. Wij verzorgen het transport van medische producten voor u!

Wij bieden oplossingen voor al uw logistieke activiteiten en verzorgen zowel standaard- als maatwerkoplossingen. Van waarde toevoegende logistieke diensten, als advies op maat, consultancy en IT-oplossingen tot en met een 24-uurs koeriersservice. U kunt bij ons terecht voor diensten binnen Nederland, maar ook in Europa. Door middel van ons moderne track en trace-systeem kunt u zelf uw zending live volgen.

Onze chauffeurs zijn niet alleen chauffeur, maar in vele gevallen logistiek medewerker. Ze zijn gespecialiseerd in het leveren van toegevoegde waarde en zijn ons, maar ook zeker uw visitekaartje.

Omega Logistics biedt daarnaast crossdock mogelijkheden. Heeft u als vervoerder uit Maastricht regelmatig zendingen die in Groningen geleverd moeten worden? Waarom zoveel kilometers maken, als u ook uw zending in Houten kunt brengen? Vanuit Houten verzorgen wij het resterende traject. Wenst u een handtekening voor ontvangst? Geen probleem, door ons track & trace systeem bieden wij op onze website alle gewenste aflevergegevens.